Blog

Ook de Avaya Vantage toestellen voor vast bedrag per maand

Met Avaya Device Flex worden nu ook de Avaya Vantage K165 en K175 toestellen als onderdeel van een maandelijks abonnement aangeboden.

Read More

Avaya J100 Serie toestellen voor vast bedrag per maand

Dia Telecom is verheugd om het Avaya Device Flex aankoopplan voor IP Office aan te kondigen. Met Avaya Device Flex worden de Avaya J100 Serie toestellen als onderdeel van een maandelijks abonnement aangeboden. Het Avaya Device Flex aankoopplan start vanaf 1 oktober 2018.

Read More

Veilige en betrouwbare spraak-, chat- en videocommunicatie

Avaya heeft een reeks IP endpoints ontwikkeld die uw werkplek aanzienlijk verbeteren - van een bestaand Avaya-eindapparaat tot de J-Serie-portfolio tot de Vantage K-serie, evenals CU-360 en de Avaya Equinox - de nieuwste technologie voor videoconferenties.

Read More

Wat is Avaya Equinox™?

Met Avaya Equinox™ herdefinieert Avaya Unified Communications als uw natuurlijke, gemakkelijke manier om deel te nemen, te reageren en te delen. We plaatsen UC in de applicaties, browsers en apparaten die mensen dagelijks gebruiken. Met de Avaya Equinox™ Experience is communicatie nu eenvoudig, transparant, in context en door de gebruiker zelf gedefinieerd. Ontdek hoe Equinox jouw dag kan veranderen.

Read More