Blog

Wat is Avaya Equinox™?

Met Avaya Equinox™ herdefinieert Avaya Unified Communications als uw natuurlijke, gemakkelijke manier om deel te nemen, te reageren en te delen. We plaatsen UC in de applicaties, browsers en apparaten die mensen dagelijks gebruiken. Met de Avaya Equinox™ Experience is communicatie nu eenvoudig, transparant, in context en door de gebruiker zelf gedefinieerd. Ontdek hoe Equinox jouw dag kan veranderen.

Read More

All inspired by nature

Welkom bij de volgende evolutie van office-ontwerp: intelligente soundscapes die zich dynamisch aanpassen aan uw omgeving en de perfecte balans creëren tussen wellness en productiviteit. De Habitat Soundscaping-oplossing combineert de herstellende kracht van de natuur met de allernieuwste technologie om het persoonlijk welzijn te vergroten en uw team de mogelijkheid te bieden om elke dag weer optimaal te werken.

Bron: © 2018 Plantronics, Inc. All Rights Reserved

Read More

Flexibele implementatiemodellen, Equinox en de nieuwe J100 Serie telefoons geïntegreerd in één omgeving

In de nieuwe versie van haar UC Management klassieker IP Office keert Avaya met de toevoeging van Equinox haar belofte in om alle applicaties cloud-ready te maken. Omdat Equinox de mogelijkheid creëert om te communiceren en samen te werken in alle toepassingen en browsers, evenals op verschillende apparaten. Dankzij een extra SDK kan de oplossing ook worden aangepast aan branche- en klantspecifieke vereisten.

Avaya IP Office R11 biedt Unified Communications en Collaboration evenals flexibele implementatie-opties: in de cloud, als een hybride model of op locatie. IP Office ondersteunt ook de Vantage IP-toestellen en de nieuwste J100 Serie IP-toestellen voor spraak- en videocommunicatie.

Read More

Promo actie is geldig tot 25 september 2018

Tot 25 september 2018 krijgt iedere medewerker een gratis Avaya J129 IP of 9806G IP toestel bij verlenging of afsluiten van een 36 maanden Avaya IP Office contract. Bij verlenging of afsluiting van een 60 maanden contract leveren wij zelfs een gratis Avaya 9611G toestel voor iedere medewerker.

Read More