Blog

Avaya IP-toestellen voor vast bedrag per maand

Dia Telecom is verheugd om het Avaya Device Flex aankoopplan voor IP Office aan te kondigen. Met Avaya Device Flex kunnen nu ook de Avaya IP-telefoons als onderdeel van een maandelijks abonnement worden aangeboden. Het Avaya Device Flex aankoopplan start vanaf 26 Maart 2019.

Read More

Veilige en betrouwbare spraak-, chat- en videocommunicatie

Avaya heeft een reeks IP endpoints ontwikkeld die uw werkplek aanzienlijk verbeteren - van een bestaand Avaya-eindapparaat tot de J-Serie-portfolio tot de Vantage K-serie, evenals CU-360 en de Avaya Equinox - de nieuwste technologie voor videoconferenties.

Read More

Wat is Avaya Equinox™?

Met Avaya Equinox™ herdefinieert Avaya Unified Communications als uw natuurlijke, gemakkelijke manier om deel te nemen, te reageren en te delen. We plaatsen UC in de applicaties, browsers en apparaten die mensen dagelijks gebruiken. Met de Avaya Equinox™ Experience is communicatie nu eenvoudig, transparant, in context en door de gebruiker zelf gedefinieerd. Ontdek hoe Equinox jouw dag kan veranderen.

Read More

All inspired by nature

Welkom bij de volgende evolutie van office-ontwerp: intelligente soundscapes die zich dynamisch aanpassen aan uw omgeving en de perfecte balans creëren tussen wellness en productiviteit. De Habitat Soundscaping-oplossing combineert de herstellende kracht van de natuur met de allernieuwste technologie om het persoonlijk welzijn te vergroten en uw team de mogelijkheid te bieden om elke dag weer optimaal te werken.

Bron: © 2018 Plantronics, Inc. All Rights Reserved

Read More