Avaya J100 Serie toestellen voor vast bedrag per maand

Dia Telecom is verheugd om het Avaya Device Flex aankoopplan voor IP Office aan te kondigen. Met Avaya Device Flex worden de Avaya J100 Serie toestellen als onderdeel van een maandelijks abonnement aangeboden. Hiermee worden de eenmalige aanschafkosten verlaagd en daarmee de drempel om over te stappen op Avaya IP Office.

Iedere verkoop komt in aanmerking voor de volgende telefoonmodellen: Avaya J129, J139, J169, J179 of Avaya Conference Phone B179. Mogelijk gekoppeld met een externe licentie-overeenkomst voor 3PCC-apparaten. De minimale looptijd is 36 maanden. Het Avaya Device Flex aankoopplan start vanaf 1 oktober 2018

Bekijk de video Avaya Desktop Experience. Avaya heeft een Avaya Desktop Customer Canvas ontwikkeld dat een duidelijk pad biedt om uw Desktop-ervaring aanzienlijk te verbeteren, door u van uw bestaande Avaya-apparaten naar de Essential J-Series-portfolio en naar de Vantage K-Series-portfolio te brengen, evenals naar de CU te gaan -360 en Avaya Equinox - de nieuwste technologie voor videoconferenties!

Bent u geïnteresseerd of wil u meer weten over Avaya Device Flex Purchase Plan?

Stuur een mail naar sales@diatele.com of bel met +31 (0)88-8000402
Wij voorzien u graag van meer informatie