Avaya IP Office as a Service

Connect Group vervangt haar CPE en telecom providers voor één flexibele en schaalbare Avaya IP Office as a Service oplossing van Dia Telecom. Als bestaande Avaya klant is de migratie voor Connect Group eenvoudig en snel realiseerbaar. De medewerkers zijn bekend met de manier van werken en krijgen er extra functionaliteit bij. De bestaande Avaya toestellen kunnen nog een tijdje mee en zullen op termijn vervangen worden door softphones met headsets. De Avaya softphone draait op Windows en Mac OSX desktops, laptops en zelfs op Android en iOS tablets en smartphones. Eenvoudig vinden, contact leggen en communiceren met klanten en collega’s direct vanuit cloud- en webbrowser gebaseerde bedrijfsapplicaties met Avaya Communicator for Web. Communiceren en samenwerken was nog nooit zo gebruiksvriendelijk!

Na de migratie is het voor Connect Group met haar internationale vestigingen mogelijk om onderling gratis te bellen middels een intern nummerplan (4 digits) met een eigen lokatiecode (3 digits). Door over te stappen op het OpEx-model van Dia Telecom betaalt Connect Group nu alleen nog voor diensten en faciliteiten die daadwerkelijk worden gebruikt en wordt er bovendien maandelijks fors bezuinigd op de vaste ISDN- en gesprekskosten.

Over IP Office as a Service

De IPOaaS dienst is gebaseerd op de onderscheiden IP Office Server Edition solution van Avaya en wordt geleverd vanuit NEN en ISO gecertificeerde datacenters in Nederland. De beschikbaarheid is 99,99% gegarandeerd en de dienst wordt 24x7 gemonitord door de Avaya gecertificeerde medewerkers van Dia Telecom. De klant behoudt zelf de volledige controle over de dienst. Middels een 24x7 beschikbare TMS beheerportaal kunnen de diverse gespreksfaciliteiten, gebruikerslicenties en de bijbehorende gebruikersprofielen eenvoudig worden aangepast, uitgebreid en/of verminderd.

Bij Dia Telecom beschikt u altijd over de laatste Avaya software versies en betaalt u alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt.

Over Connect Group

Connect Group is een toonaangevende en gecertificeerde leverancier van technologie, samenbouw van totale systemen, PCB‐ en kabelassemblage voor de industriële markt in Europa. Connect Group ontwikkelt producten op basis van specificaties van de gebruiker en ondersteunt de ontwikkeling van producten vanaf de conceptfase met optimale resultaten op het gebied van productie, prijs en kwaliteit.

Bent u geïnteresseerd of wil u meer weten over deze oplossing?

Stuur een mail naar sales@diatele.com of bel met +31 (0)88-8000402
Wij voorzien u graag van meer informatie