Eén UCaaS oplossing voor 5 vestigingen

Indicator vervangt 5 centrales met 5 providers voor één UCaaS oplossing van Dia Telecom voor zowel vast als mobiel. Als bestaande Avaya klant is de migratie voor Indicator eenvoudig en snel realiseerbaar. De medewerkers zijn bekend met de manier van werken en krijgen er extra functionaliteit bij. De bestaande Avaya toestellen kunnen nog een tijdje mee en zullen op termijn vervangen worden door softphones met headsets. De Avaya Communicator softphone draait op Windows en Mac OSX desktops, laptops, tablets en zelfs op Android en iOS smartphones. Met de Avaya Communicator kan er met ieder gewenst apparaat en op iedere plaats gewerkt worden, met alle gemakken van dien.

Na de migratie is het voor Indicator met haar internationale vestigingen mogelijk om onderling gratis te bellen middels een intern nummerplan (4 digits) met een eigen lokatiecode (3 digits). Door over te stappen op het OpEx-model van Dia Telecom betaalt Indicator nu alleen nog voor diensten en faciliteiten die daadwerkelijk worden gebruikt en wordt er bovendien maandelijks fors bezuinigd op de vaste ISDN- en gesprekskosten.

Over Unified Communications as a Service (UCaaS)

De UCaaS dienst is gebaseerd op de onderscheiden Aura Enterprise Solution van Avaya en wordt geleverd vanuit meerdere NEN en ISO gecertificeerde datacenters in Nederland. De beschikbaarheid is 99,999% gegarandeerd en de dienst wordt 24x7 door de Avaya gecertificeerde medewerkers van Dia Telecom gemonitord. De klant behoudt zelf de volledige controle over de dienst. Middels een 24x7 beschikbare TMS beheerportaal kunnen de diverse gespreksfaciliteiten, gebruikerslicenties en de bijbehorende gebruikersprofielen eenvoudig worden aangepast, uitgebreid en/of verminderd.

Bij Dia Telecom beschikt u altijd over de laatste Avaya software versies en betaalt u alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt.

Over Indicator

Indicator is reeds meer dan 15 jaar actief als onafhankelijk uitgever gespecialiseerd in fiscaal, sociaalrechtelijk, financieel en juridisch advies. De doelgroep van de publicaties bestaat voornamelijk uit eigenaren en managers van kleine en grotere ondernemingen, personen met leidinggevende functies, zelfstandigen en beoefenaars van vrije en intellectuele beroepen. Maar natuurlijk ook de fiscale, sociaalrechtelijke, financiële en juridische adviseurs die deze mensen op hun beurt bijstaan behoren tot onze doelgroep.

Bent u geïnteresseerd of wil u meer weten over deze oplossing?

Stuur een mail naar sales@diatele.com of bel met +31 (0)88-8000402
Wij voorzien u graag van meer informatie