Blog

Wat is Avaya Equinox™?

Met Avaya Equinox™ herdefinieert Avaya Unified Communications als uw natuurlijke, gemakkelijke manier om deel te nemen, te reageren en te delen. We plaatsen UC in de applicaties, browsers en apparaten die mensen dagelijks gebruiken. Met de Avaya Equinox™ Experience is communicatie nu eenvoudig, transparant, in context en door de gebruiker zelf gedefinieerd. Ontdek hoe Equinox jouw dag kan veranderen.

Read More

Flexibele implementatiemodellen, Equinox en de nieuwe J100 Serie telefoons geïntegreerd in één omgeving

In de nieuwe versie van haar UC Management klassieker IP Office keert Avaya met de toevoeging van Equinox haar belofte in om alle applicaties cloud-ready te maken. Omdat Equinox de mogelijkheid creëert om te communiceren en samen te werken in alle toepassingen en browsers, evenals op verschillende apparaten. Dankzij een extra SDK kan de oplossing ook worden aangepast aan branche- en klantspecifieke vereisten.

Avaya IP Office R11 biedt Unified Communications en Collaboration evenals flexibele implementatie-opties: in de cloud, als een hybride model of op locatie. IP Office ondersteunt ook de Vantage IP-toestellen en de nieuwste J100 Serie IP-toestellen voor spraak- en videocommunicatie.

Read More

Promo actie is geldig tot 25 september 2018

Tot 25 september 2018 krijgt iedere medewerker een gratis Avaya J129 IP of 9806G IP toestel bij verlenging of afsluiten van een 36 maanden Avaya IP Office contract. Bij verlenging of afsluiting van een 60 maanden contract leveren wij zelfs een gratis Avaya 9611G toestel voor iedere medewerker.

Read More

Dia Telecom is Avaya cloud-distributeur

Nieuwegein – Avaya Nederland en Dia Telecom, specialist op het gebied van telecommunicatie oplossingen uit de cloud, gaan de samenwerking verder intensiveren. Dia Telecom is al bijna twintig jaar actief in de cloud-based telecommunicatiebranche en ontzorgt klanten op het gebied van IP Telefonie, Contact Center en Unified Communications. In 2012 werd Dia Telecom de eerste Cloud georiënteerde business partner van Avaya Nederland. Nu hebben beide partijen besloten de samenwerking verder uit te breiden. Zo zullen de succesvolle Avaya Aura diensten powered by Dia Telecom uitgebreid worden met Avaya IP Office (IPO), Avaya IPO Contact Center (IPOCC) en Avaya Contact Center Select (ACCS) diensten vanuit een beveiligde ISO- en NEN gecertificeerde VMWare omgeving.

Klik hier voor het persbericht.
Bron: TBM Magenta Publishing (Published on Mar 6, 2018)

Read More