Blog

Avaya Communicator for Web

De belangstelling voor cloud applicaties is ongekend hoog. Wereldwijd groeit het aantal gebruikers van Google Apps, Salesforce.com en Office 365 met meer dan 100% per jaar. Bovendien voorspelt Gartner dat de webbrowser de ‘next desktop’ zal worden.

Voor de Avaya Communicator for Web hoeft er géén aparte desktop applicatie geïnstalleerd te worden omdat er gebruik wordt gemaakt van een unieke WebRTC oplossing die geïntegreerd is in de IP Office en Aura platformen van Avaya. WebRTC is een open standaard waarmee real-time communicatie in webbrowsers mogelijk is. Hierdoor werkt de oplossing op zowel Windows pc’s als ook op Mac pc’s.

Read More

'Mobiel tenzij' beleid?

Het gebruik van mobiele telefoons in organisaties is enorm toegenomen en steeds vaker denken bedrijven na over een ‘mobiel tenzij’ beleid. Dat wil zeggen, organisaties voorzien alle medewerkers van een mobiel tenzij dit niet kan of niet hoeft, bijvoorbeeld omdat de medewerker zijn of haar privé mobiel wenst te gebruiken.

Een mobiele telefoon is dag en nacht bereikbaar, zowel zakelijk als privé, maar dat betekent nog niet dat de organisatie beter bereikbaar is. Onbeantwoorde gesprekken kunnen niet terugvallen naar collega’s of receptie, deelname aan groepsschakelingen is niet mogelijk en vaste gebruikers hebben geen inzicht in de bezetstatus van mobiele telefoons.

Read More

Mogen wij even aan u voorstellen?

Martin Wallet is per 1 november 2016 begonnen als Avaya Sales Professional bij Dia Telecom

Ik ben Martin Wallet, 41 jaar, getrouwd en woonachtig in Amersfoort. Graag wil ik me voorstellen als nieuwe medewerker bij Dia Telecom.

Read More

Mogen wij even aan u voorstellen?

Co van Zuilen is per 1 maart 2016 begonnen als Field Sales Account Manager bij Dia Telecom

Ik ben Co van Zuilen, 50 jaar, getrouwd en woonachtig in Dronten. Graag wil ik me voorstellen als nieuwe medewerker bij Dia Telecom.

Read More